maanantai 5. joulukuuta 2011

Kökköpää oloja.

Blääääääh, muiden blogeja pääsen ehkä lukemaan mutta kuvia en nää saatikka kommentoimaan pääsisin ehei ei ei toimi netti kunnolla tai tää bloggeri tai tää kone, en tiiä.
On vähän kökköpää olo, turhautuinut ja v****ntunut  mutta olen siis hengissä torstain jäljiltä. Kaikki ok paitti perjantai-iltana lähti tunto toisesta kädestä mutta palautui puolen tunnin sisällä, oli aika hassu tunne kun olikin yht äkkiä ykskätinen =).
Nuorimmaisella poitsulla alkoi kuumeilu lauantaina ja jatkuu vaan kurkusta ei kuulu kun pihinää mutta eihän siellä mikään kasvanut kun tarkistamassa käytiin.. Mä en ymmärrä mistä tää jatkuva kuppailu nyt johtuu on tuo mun niska, se hammas,öklöpöklö tauti kaikilla (paitti mulla hahahaa) koko ajan jollain kuumetta,nuhaa kurkkukipua kaikki tää 3 viikon sisällä....... aaaaaaarrrghhh koskaas tää loppuu. Luulen että tämä jatkuva sisällä olo ja sairastelu aiheuttaa juurikin tämän kökköpää olon ja viulunkieli olotilan pling pling pling kuuluu vaan kun yritän olla suuttumatta joka asiasta ja jokaiselle.
Eilen illala vähän paperiaskarreltiin rintsessan kanssa miljuuna ihanaa lumihiutaletta ja suikale tähtiä joista en nyt uskalla kuvia laittaa kun tää masiina kokonaisuus ei toimi. =( mutta hienoja tuli ja niillä kait sitten yläkertaa koristelemme kunhan ehdimme. Huomenna tumputamaan koskipuistoon hahah eli tulilulitusta kattomaan kuten perinteisiimme kuuluu, en muista yhtäkään itsenäisyyspäivää olleeni pois sieltä ja sinne kaikki sukulaisenikin eksyvät tumputtamaan kanssani hih tumputtaminen tässä tapauksessa tarkoittaa sitä kun sadat ihmiset taputtavat käsiään yhteen hanskat tai rukkaset kädessä kuulostaa tosi hassulta, siis he tumputtavat. Itsenäisyyspäivällä on minulle toinenkin merkitys silloin muistan vaaria joka oli yksi heistä joiden ansoista meillä on itsenäinen kotimaa, työskentelen maanpuolustuksellisissa tehtävissä myös mutta se ei ole itsenäisyyspäiväni juhlinnan syy vaikkakin tuo siihen oman lisänsä. Jokohan ensi viikko toisi tullessaan jotakin mukavampaa kun kuluneet viikot ovat tuoneet, kuten isorintsessa blogissaan kirjoitti; huomenna on paremmin ja kun siihen uskoo pärjää ja jaksaa koska huomiset ei lopu koskaan. =)

1 kommentti:

  1. kuten se joku naikkonen kirjoitti siinä mahtvassa kirjassa, siis huomenna on paremmin..

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3