lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää parempaa ja onnelisempaa uutta-vuotta.

Joulu meni ihanasti ressaten, ja lapsia paapoen, "hyyryläisiä" ruokkien. Siskoni poika päätti (siis jo aikuinen) haluavansa meille jouluksi ja tottakai hän oli tervetullut vaikkakin hiukan lisäsi ressiäni ruuan riittämisen suhteen, mies kun harrastaa jotakin kehonrakennuksen ja puntinnoston väliltä ihan tarkkaan en tiiä mutta mies kuin kallio ainakin oikeesti 200 cm pitkä ja painaa yli sata kiloa ja täyttä tavaraa ei mitään pullamössöä. Ruoka kaikesta huolimatta riitti ja jäikin turhaan huolehdin vaikka 8 ihmistä söikin. Joulu seurueeseemme kuului siis oma sakki 6 henkilöä ja kummityttöni joka on kuin oma ja sitten hänen veljensä isopikkumies. =) Shrek, ainoa ero oli väri vaikka aika vihreältä se näytti kun söi vatsansa liiankin pinkeäksi =).
Kuvia en saa laitettua näköjään olen nyt tunnin koittanut ladata niitä..
Olen siis hengissä fyysisesti henkisyydestä en niin tiiä. Arkikin jo asettunut taloksi taas ja komennus kutsunut, se jatkuukin sitten vielä 2 viikkoa.... eli hiphei....
Iloista uutta-vuotta ja kaikkee teille armaat lukijani, ottakaahan rauhallisesti niin minäkin perheen kera juhlin kotioloissa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3