keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Hyasinttien imurointia ja napostelua....

Jaahans nyt ei enään naurata.
Kun on imuroinut 4 x hyasinttien rääppeet torpasta ei varmaankaan tartte enään niitä kottiin kiikuttaa.
AAAAAAAARRRRGGGHHHHH... Koiranprklstanattujmlhlvi rakastaa ilmiselvästi hyasinttien raatelua.
Eli piilotan ne mihin vaan laitan ne kuinka ylös vaan niin aina se hitto ne löytää ja riepottaa kun jää yksin kotiin. Ei vaan voi piäni immeinen jymmartaa tällästä. Ilmeisesti hajun perusteella ne paikallistaa piiloistaan ja sitten on riemu ylimmillään. Hohhoijaa, pahinta tässä on se että M I N Ä R A K A S T A N valkoisia hyasinttejä yli kaiken.Ne on kauniita ja tuoksuvat niin ihanalta. Mutta nyt ilmiselvästi meillä on sintitön joulu.
Jooo ooo en edelleenkään pääse kommentoimaan kelleen mitään enkä lataamaan kuvia tähän omaani joten aikas värittömiä postauksia nyt satelee sitten. Ja en luonnollisestikkaan pääse arvontoihin osallistumaan enkä mitenkään muutenkaan osallistumaan mihinkään muutakuin siis lukemalla.
Sekin sapettaa. Ärripurri.....
"loma" ois pikkuhiljaa lusittu ja maanantaina arkinen aherrus alkaisi kait mikäli tohtorska on suosiollinen, olisin kyllä jo niin valmis töihin, saisi jostakin kiinni ja arjen rullaamaan. Ei sillä että jos tuo niska ei temppuilisi olisin joka tapauksessa ollut paljon saikulla, sellainen tauti rumba tässä on ollut päällä ettei paremmasta tai huonommasta väliä, Sairastetaan nyt sitten kaikki kupat kerralla toivottavasti loppuisi tähän. Kiitos ja kumarrus vaan tautien vierailuille mutta vähään aikaan ei lisä kyläilyjä kaivata.
Jaahans niitä kivoja tähti-taittelu-askarteluja mitä Kirsikin teki on nyt kokeiltu ja toivottavasti harjoitus tekee mestaajan eikun mestarin, koukutuin vaikka eka olikin hmmmm..... miten sen ny sanois,aika kamala väkerrys, en ymmärrä miten noinkin yksinkertaisesta voi saada jotakin noin typerän näköistä aikaan kun sain.
Palaillaan taas astialle ja tiiättekös ..... M E I L L Ä ON L U N T A PAAAAAALJOOOOON L U N T A.
Tai ainankin 3 senttiä lunta mutta lunta kuitenkin... JIPPPPIIIIIIII. Ihanaa josko nyt loppuis tuo kuran sisälle kantaminen ja jääkökköjen alkaisi =) mii laik mii laik paljon mii laik.

1 kommentti:

  1. Koirakin taitaa rakastaa hyasintin tuoksua kun noin hanakasti niiden kimpussa on=D Tännekin satoi lunta toissayönä,toivottavasti tällä kertaa pysyvää sellaista,edelliset kun tuli ja meni,kyllä riittää neidillä riemua ja piristäähän tuo omaakin mieltä<3 Toivottavasti sielä alkaa tautikierre olla taaksejäänyttä elämää=/ Ihanaista joulunodotusta sinulle<3

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3