lauantai 19. marraskuuta 2011

Nuhanenien paratiisi...

Kun yhdestä "kupasta" pääsee alkaa toinen. Hohhoijaa. Torpassa on tällä hetkellä enemmän ja vähemmän kuulunut niiskutus ja köhinä.
Kaikki ovat enemmän tai vähemmän nuhaneniä, minä mukaanlukien. =( Ei kivaa.
Mitään järkevää en ole saaut aikaiseksi tai nooh ehkä jotakin... tyynynpäälliset hiukan jouluiset mutta sitähän se nyt on.Tai oikeastaan tyynyt nää kun on täytetty ja ommeltu kiinni... ei voi vaihtaa siis ellei pura koko höskää.
Ensimmäisen yön ne viihtyivät olkkarin sohvalla mutta kun Herra koira tuntui rakastavan niitä hiukan liikaa siirsin ne makkariin sängyn päälle, sinne ne tuntuisivat sopivan paremmin ja saavatpahan ainakin olla rauhassa.
Ihan kivat, sentään jossain onnistuin jotenkuten.
Eilen illalla maalailin tähtiä ja kirjoittelin niihin joulu juttuja. Myös takan reuus on hyvä paikka kuivatella askarteluja. =)
Saas ny nähä mihin nämä päätyvät kuivuttuaan.
En oo vielä kaivanut vanhoja koristeita varastosta ja kun luin muiden blogeja niin ainakin hyypiö oli jo kaivanut omansa esille ja hiukan tuunaillut uusiakin hienoja juttuja  =) ... niistä jäi ideoita kypsymään päänuppiin.
Tänään oli joulumyyjäiset nuoremman pojan koululla ja olihan siellä vaikka mitä, mitään ei matkaan jäänyt kuitenkaan, ajattelin pihistellä messuille josko huomenna sinne niiskuttelemaan sitten rantautuisi.
Tänään voisi kynttilöidä ja takkailla ja saunailla iha vaa silleen iisipiisisti josko dhuhakin tästä rauhoittuisi. Taitaa vaan olla aika ärtsy pöpö kun antibivooteista huolimatta puskee päälle. Luulisi niiden ainakin hillitsevän pöpöjen vauhtia jos ei poistavan kuitenkaan.
Huomenna raxupoxukoirannaxu täyttää  ½ vuotta wautsi wau ja lattiat alkavat oleen kuivia pieniä ilovahinkoja lukuunottamatta, nyt onkin sitte astunut kuvioihin pahanteko kun on yksinään. Hmmmm... aika aikaansa kutakin mutta tämä ilmiö vähentää aikas paljon halujani laitella mitään hienouksia ympäri torppaa. Ei ole kiva siivoilla niitä palasina lattioilta.
Tässäpä tämä rakkauspakkaus mammii lemppari paikallaan terassin pöydällä. =)
Piparin kerjäystä, AAAAAANNNNNNAAAAAA NYYYYYYYY. ANNA NYT HETI.

1 kommentti:

  1. Ihanat tyynyt! Voikun kerkeis kans jossain vaiheessa... =D Koitahan parantua flunssasta, täällä sitä on jo sairastettu kuukausi ja nyt on korvat ihan lukossa ... sitkeessä tuntuu olevan... Mukavaa launatai-iltaa sinnepäin. Joko teillä on lunta satanut? Täällä ei vielä...

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3