keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Myyjäisiin menossa

Eilen ompelin ompelin ja vaan ompelin kun kerrankin kaikki meni putkeen...
Iso rintsessakin innostui ompelemaan... =) taitaa pikkuhiljaa sitäkin singer kärpänen puraista. Hän teki "tilda-enkelin" "tilda-kissalle" kaveriksi...kunhan ovat valmiita kuvailen nekin. Kissa näyttää (mun aiemmin tekemä) kyllä ihan sialta mutta ehkä se siitä kun saan nenän ja viiksimet kirjailtua kissaksi muuttuu, jos ei olkoot sikakissa. =) Enkeli näyttää tällä hetkellä ilman tukkaa ihan alastomalta kanalta eli siis meillä kait on sitten Sikakissa ja Kanaenkeli. =)
Olen menossa joulukuun alussa myyjäisiin ja sinne tein kaikenmoista... Ideoita ois kontillinen kunhan vaan ehtis toteuttaa.

Syrämmiä paaaaaaljoooon erilaisia syrämmiä, osa tuoksuilla osa ilman, joulusukkia ja pari tyynynpäällistä.
Sukkia ja tyynynpäällisiä tarvii kait ommella lisää mutta syrämmiä alkaa olemaan enemmän kuin tarpeeksi kaikenvärisiä ja -laisia tässä siis vain eiliset.
Tyynynpäällisistä puuttuu vielä napit kun en osannut päättää millaiset niihin laitan. Eli taitavat olla ajatuksella tehdyt =).
Noista tyynynpäällisistä tuli kyllä niin kivat että taidan tehä itellekkin samanlaiset, ne kun on tuon väriset niin voi käyttää muutoinkin kun jouluna.
Tässä muutama kuva lisää satumetsästä MV;lle, meillä on siis sammalmatto 20 m ulko-ovesta. Jotain hyötyä tässä maalla asumisestakin täytyy löytyä.... =)

 RaivolaRysäPöksy löysi myös elämänsä ensimmäisen jäätyneen lätäkön ja oli kuin Bambi jäällä. Koivet meni siksakkia koko ajan mutta ilmiselvästi hän nautti uudesta elementistä.=)
Tuosta viimeisestä kuvasta tulee mieleeni Leevin biisi: kotikaupungin katu oli hiekkainen tie siinä anglia katolleen kääntyi.... =) Hauskaa loppupäivää kaikille.....

2 kommenttia:

  1. Kiva että olit jättänyt blogiini kommenttia!
    Hurja ompelusaalis! Ja mulla vähän sama vika, et aikaa tarvittas lisää kaikkien ideoiden toteuttamiseen ;o)

    -kisu onnenmurusista-

    VastaaPoista
  2. Paljon olet ehtinyt ommella kaikkea kivaa =D täälläkin on yritetty vähän kesyttää ompelukonetta...

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3