keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Elämää on

Huhuijaa meillä on varmaankin joku tautikirous langetettuna. torstaina nuorin poika aloitti oksentamisen ja saunassa. hmmmm tosi ihanaa oli siivota sauna kesken saunomisen pestä lattiat ja seinät.
Lauantaina oli tuttavan 40 v ylläri partyt jotka onnistuivat yli odotusten, sankari oli iloinen ja vieraat viihtyivät. Ukkopahan kanssa päästiin pitkästä aikaa tuollaisiin juhliin ja oli meillä sitten hauskaakin mulla ainakin, muistaakseni =).
Sunnuntai-iltana iso rintsessa sitten aloitti ökläämisen ja maanantai-iltana vanhempi poika ja viime yönä tuo viimeinenkin mohikaani taipui yrjö-herran kouriin.
Ja mikä pahinta mun läppäri on rikki, sillä ei pääse mihinkään tätäkin postausta teen puhelimella =).
Maanantaina kävin kuulemassa tuomion niskasta ja torstaina operaatio nikaman pullistuman kuivatus olisi edessä. Mitään en ymmärtänyt lääkärin puheesta muuta kun sen että simppelijuttu  operaation jälkeen viikko lomaa ja nostelematta mitään... Siis todellakaan mitään en saa nostaa ja töihin. Jaahas se on sitten niin. ... Ans kattoo ny kuinka ämmän käy...
Meillä kuistilla kukkii pelargonia täyttä häkää tuuppaa uusia nuppuja minkä ehtii ja se on hei kylmä kuisti, kysynpähän vaan että missä on pakkaset ja talvi saatikka lumi?????
 Jossain muualla mutta ei meillä tylsää..... Joulua oon saanu laiteltua joo siitä lisää kun saan koneen millä toimia. Teillä joita luen on ollut hukeita juttuja taas joista ideoita oon ammentanut takaraiveliin hautumaan. Kiitos niistä.  imuriin se on taas tartuttava ja johonkin desinfiointi aineisiin ja tuoksuihin että saa tämän kaameeeeeen torpan taas ihmisasumusta muistuttavaan kuntoon. Ennenkö ite aloittaa yrjö-herraan tutustumisen arabian halailun muodossa. =(

2 kommenttia:

 1. Voin kuvittella, millaista on olla jossain yrjötaudissa :O
  Meillä se ei ole koskaan vieraillut, onneks.
  Pitäiskö nyt koputtaa puuta.. mäpäs koputan tieteokonen ruutua :D

  Tsemppia leikkaukseen!!

  VastaaPoista
 2. Voihan yrjö tai tässä tapauksessa monikossa... =( Ei ollenkaan kivaa. Toivottavasti niskasi tulee kuntoon. Kerroppa sitten mitä tuo kuivatus oikeen tarkoitti... =D Tsemppiä!

  VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3