keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Sydämellinen päivä

Jaahans tänään on ollut äärettömän sydämellinen päivä.  <3
2 valvotun yön tai oikeastaan torkutun yön jälkeen en ymmärrä mistä tää virta piikki tuli, mutta hyväkseni käytin kuitenkin.
Toissayönä valvoskelin "huvikseni" ,kelailin asioita päässäni ja mietin elämääni yleensä ottaen, joskus on vaan hyvä pysähtyä ja tuumailla hiukn syntyjä synkkiä. Blaaaah eipä ollut hyötyä, en uskalla tehdä niitä ratkaisevia askeleita kuitenkaan, enkä muuttaa tätä asmosfäärin kulkua vaikka kuinka haluaisin joten tyydyin sättimään loppuyön itseäni. =(. Tylsimys mikä tylsimys.
Viime yö menikin sitten vahtiessa oksentavaa rintsessaa, ei kivaa sekään. Aika iisisti päästiin nyt pari puklua ja thäts it... Rintsessat muuten kuorsaa... vaikka hän korkea-arvoisuudessaan aamulla muuta väittikin tuhahdellen.
Nooh tänään sitten aamusella kaivoin tsinkerin ja aloitin tälläsisä sielt putkahteli :


sydämiä.....
Siis patalappu sydämiä ja tuollasia öööö poikavauva sydämiä..... En oikeen tiiä mitä noi vaaleensiniset ois nimeltään mutta poika-vauva sydämiä ne nyt sit kai on... ei meille ei ole tulossa poika vauvaa enkä tiiä ketään jolle ois tulossakaan mutta tuollaisia tilkkuja kangaskaapistani löysin ja ompelin ne noin...
Kivaa ressinpoistoo koko viikkoa ja viime viikkoakin on leimannut :
Heh tässä on uuden muistilehtiöni sisäkansi aluillaan saas nähdä mitä muuta sinne taas tuleekaan koristeiksi. Joo mutta oikeesti tämän syksyn nimi on ollut KIIRE,KIIRE,KIIRE,,,,,,
Viime perjantaina ehdin kuitenkin poikkeemaan työmatkallani olevassa Maskun outlet-poisto-tilpehööri-kaupassa ja mukaanhan sieltä jotakin jäi;
2 tälläistä, toinen aarrekaapin päälle ollkariin ja toinen sängynpääty hyllylle makkariin. Aikas ihania ainakin mun mielestä.
Että tällästä tänään tarttis varmaan hiukan useimmin postailla ettei tuu tälläsiä megalomaanisia kirjoituksia.
Kivaa keskiviikkoa teille kaikille kuitenkin..... Mie alan nyt harjoittamaan kaaoksenhallintaa ja kaivan impparin  letkun esiin... tiiä sitten imppaanko vai en mutta esiin kuitenkin kaivan... =)


Ps: niin siis miulla oli tänään VAPAA-PÄIVÄ JIPIIIIIIIIII..... (sairasloma-päivä mutta vapaa kuitenkin)

1 kommentti:

  1. Hui, toivottavasti oksentelu on nyt loppunut..

    Miten ihmiset osaa tehdä noin sieviä sydämmiä?
    Mä en lähe edes kokeilemaan, tiedän jo valmiiksi, että niistä tule kaikkea muuta kun sydämmiä :))

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3