sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Sunnuntai unelmia.

Jaahans se ois sitten piha siivottu, nurtsi ajettu ja viimeisetkin kesäkukkien rääppeet "kompostoitu".
Poijaat kantoi puita sisään liiteriin välivajasta ja minä ajelin stiikalla vaan eipä ole nurmikko rempallaan... Miten tuo mainos aina soi mun päässä kun ajan nurmikkoo... kumma juttu.
Nyt on takassa tulet ja kynttilöitä kynttilöitä ja kauheesti taas kynttilöitä. Saunaankin tekis mieli saas nähä jaksanko lämmitellä.
Eilen sain valmiikksi eteisen lipaston tai siis melkien valmiiks, nuppeja vailla se ois vai vetimiä mitäliepalluroita ja
Villa Harmonien sivuilta ne löysinkin ;


mutta tietenkään en voi niitä sieltä tilata vaan on pakko lähteä isolle kirkolle shoppailemaan ;). En tiiä onks niit siel entisellä kotikadullani vai vaan netissä mutta ihan sama sinne on päästävä... saas nähdä vaan koska ens viikoks pukkaa komennusta taas ja se on sitten piiiitkiä päiviä ja yltiöpäistä väsymystä taas, mutta ompahan jotakin mitä odottaa... pienet on ilot =).

Tein havainnon meiän mettässä ei kasva kanervaa.... mustikkaa ja puolukkaa hiukan ja kaikkee muuta jotakin sienilöisiäkin mutta EI KANERVAA. Mikä se semmonen mettä on? Naapurin mettässä kasvaa kävin urkkimassa ja kai se on jokamiehen oikeuksiaan käytettävä että saa palloja kesäkukkien tilalle. Luulen kyllä että meitin nuapuri ei sanois mitään, jos etukäteen kertoisin saattais jopa käydä ne mulle hakemassa on se vaan niin kiva.
Vanhempi herra ja aina kehuu että: tottakai mie autan kun siulla nuita pilttejäkin tuos pyörii, haje vaan omppoja ja kukkia ja marjojakkiin ihan vaik selkä viärällään kuhan jälkes peittelet ettei jää monttuloita. Ihana mies.

Pihalla on pimeää ja nyt ois varmaan aika kutistua viltin alle sohvalle jospa sais vaikka jonkun kainaloonkin... =)

Tässä muistoja kesästä ja sen ihanan naapurin pellolta. Kaunista vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3