keskiviikko 26. lokakuuta 2011

"HipHeiHurraa"

Jaahans, vois olla yksi teinipoika johonkin lahjoitettavissa mutta luulen ettei kukaan huoli tai ainakin palauttais ja lujaa jos erehtyisikin hetkeks ottamaan.
Hohhoijaa... en vaan voi ymmärtää kun selkeästi artikuloidut säännöt ei uppoa pehkon alle mutta kaikki muu tuikitärkeä mmn; mopon viriviri osien hinta/laatu-kriteerit ja mopon sitä ja mopon tätä uppoaa kuin kuuma veitti voihin.
Olen siiiiiiiiis äärettömän vihainen ja turhautunut ja ja ja ja ja ja pöh kaikkee. Olinkohan minä noin itsekäs ja ärsyttävä öööö 23 vuotta sitten ????? onneks äiti-rakas ei lue tätä, se osaisi varmaankin sanoa jotakin tähän.


Nooh eilen lupasin rintsessalle matkan Tiimariin ja olen pettynyt siihenkin, äärettömän pettynyt... tylsä kauppa =(. Olen siitäkin lafkasta joskus pari vuotta nostanut palkkaa ja silloin tykkäsin siitä tai no tykkäsin ja tykkäsin mutta oli mukava olla tilpehööri kaupassa töissä somistajana/myyjänä kun sai hipeltää kaikkee krääsää. Enään en jaksais sellasta tai sen kaltaista krääsää vaikka harakan ominaisuuksia edelleenkin omaan, mutta rajansa kaikella.
Rintsessa osti my little pony-tarroja ja isoveikalle (eri isoveikka kuin edellä mainittu) kummitustarroja wau. Löysin myös kaksi ihanaa "läskikummitus" tuikku lyhtyä. Olivat jotenkin niin symppiksiä että oli pakko kotiuttaa ne, tai siis heidät.

Nämä ovatkin sitten ainoat halloween koristeet tässä torpassa. Älkääkä kysykö miksi en vaan osaa juhlia halloweeniä, liekö elämäni muuten kuin jatkuvaa halloweeniä vai mistä johtuu mutta en vaan osaa.Rakastan kauhuelokuvia ja uskon aaveisiin,keijuihin,maahisiin,tonttuihin,horoskooppeihin ja ulvon täysikuuta ynnä muuta sen kaltaista mutta  TYLSÄÄ, en osaa juhlia halloweeniä.
Noh ehkä mä pienten kanssa jotakin keksin viikonloppuna jos oikein pinnistän.  Jos jollakulla on ideoita vastaan otan, kiiiiiiitooooos.

2 kommenttia:

  1. MIetin päivittäin olenko minä ollut lapsena niiiin uhmainen ja riiviömäinen kun tämä meidän pikkuneiti tällä hetkellä :DDD onneksi on ohimenevää!

    VastaaPoista
  2. Samoin täällä. Takki tuntuu olevan äipällä ihan tyhjä! =( kaksivuotisuhma on on iskenyt meillä oikeen todenteolla päällensä ja isäntä on maailmalla töissä...vielä kolme viikkoa... huoh... siihen asti ku jaksais... mut niinku Jasmiina edellä kirjoitti ; Onneksi kaikki on ohimenevää.... toivottavasti! =D

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3