lauantai 22. lokakuuta 2011

Ärsytys.

Hmmm... en tiiä onko nyt kovin viisasta postata kun on vain niiiiiiiiiin ärtsy olo, yritän olla välittämättä sitä tekstini kautta teille.
Vanhimmaiseni oli jättänyt lapun keittiön pöydälle yöllä jossa pyysi kirpparikierrosta naisten kesken. Ihana ajatus ajattelin kunnes päähäni pämähti KIRPPARI voi jumankekkape***nsutinvälikarvankihara mullahan oli kirppari pöytä varattuna vakkari kirppariltamme... AAAAAPUUUUAAAA eikun snoopi-pökät vaihtoon vilkaisu peiliin ja kamoja kasaan ja neitiunimatin herätys ja vauhtia töppösiin. ( < 1. ärtsy)
Pöydän olisi saanut jo perjantai-iltana käydä laittamassa, mutta hymyillen kävin viemässä sinne edes jotakin lauantai aamuna klo; 11.00 hih. Nooh laitoimme pöydän neidin kanssa ja lähimme kiertelemään muita pöytiä, meillä meni noin tunti ehkä vähän yli =) ja kun kävimme kurkkaamassa oli jo monta tavaraa lähtenyt, omaan hataraan päähäni jos luotan niin jo parilla kympillä oli mennyt  =O.
Huomenna vien sitten lisää jotakin hassua sinne.
Kotiin päästyäni huomasin että koiran prkl oli pissinyt olkkarin uuden maton, ( < 2.ÄRTSY ) Kuka käski olla niin ääliö että laittaa olkkariin uuden maton jos torpassa on 5 kk koiranpentu joka ei AINA ( halua ) OSAA pyytää ulos, varsinkaan jos pinsessa on herännyt niin sitä täytyy tunti pussailla sohvalla ennenkö voi ajatellakaan mitään muuta.
Kävin siinä sittenaikani kuluksi Honkkarissa (Hong Kong kauppa) ja sieltä jäi käteen kolme pientä talolyhtyä joissa oli tähti reikiä, en jaksa ottaa kuvia, mutta ihan jees näköisiä ja HALPOJA. (5 €/3 lyhtyä) kun pääsin kotiin alkoi narina..... Taas tommosia noo mihins sää ny NOI aattelit muka laittaa... njäänjäänjää  ( <3. ISOÄRTSY) ukkopahahan oli siis kirpparilla olo aikamme autokaupassa niin ja otti koeajoon sieltä sellaisen citymaasturi vehkeen joka ilmeisesti muuttaa meille tässä joku päivä AAAAARRRRRGGGHHHH... arvatkaas tekeekö mieleni odottaa kun se tulee, kävellä pihaan ja kattoo sitä kun halpaa alennusmakkaraa ja sanoo ; Taas tommonen noooo mihins sää ny TON aattelit laittaa...njäänjäänjää... =) Tätä odotellessa piristyy hiukan... En ole ilkeä mutta tälläsinä päivinä en vaan jaksa olla ihana.
Enemmän ja vähemmän ovat pienetkin riidelleet vähän joka asiasta ja kun koko ajan saa olla tuomarina niin se on kai se pahin ÄRSYKE tänään ollut... nooh kohta saunaa ja 1 vartalolonkero ehkä tämä tästä helepottaa.... mun ei kyllä pitäny vuodattaa tätä tänne mutta kerroimpa nyt kuitenkin etten mäkään aina ole ihana ja positiivinen ja varsinkaan suloinen.... =)
Mukavampaa viikonloppua teille muille... Huomenna on varpisti kivempi päivä...

1 kommentti:

  1. Tuttu tunne! Kyllä se siitä taas, ehkä huomenna tosiaan jo parempi päivä/mieli! =D Ja tuo vuodatus saattaapi hyvinkin helpottaa oloa... hih... Kiva lukea, et muillakin tosiaan näitä päiviä on!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3