torstai 15. syyskuuta 2011

Vapaapäivä tuunailuja

Siunattu kurkkukipu ja angiina.
Olen siis sairaslomalla ja nautin, nautin ja nautin. Lääkkeitten alettua tehoamaan olo on mainio ja olen saanut aikaiseksi yhtä ja toista. Eilen tein kirpparikierroksen aikaa tappaakseni, piti mennä ihan vaan katsastamaan tuo iso lähikirppis ja tzädää kuinkas kävikään.
Ostin kaikenlaista, 2 kullanväristä seinäenkeliä ja sellaisen pylvään,väri oli ruma joten paukutin ne valkoisiksi (kuvia lopussa ehkä jos kone toimii), hienon lasipullon,simpukankuoria pussillisen, 2 sinistä kehystä ,aivan ihanan harmaan ison virkatun torkkupeiton, paidan ja kengät sekä rannekorun ja niin pinsessalle pipon =). Rahaa meni 21 € ja olen erittäin tyytyväinen. Eilen sitten tosiaan paukutin ne enkelit ja sen pylvään sekä kehykset valkoisiksi ja niistä tuli ihanat, enkelit saivat kunniapaikan makkarin seinältä kuvakollaasin vierestä ja pylväs jää ehkä eteisen lipaston päälle kunnes kehitän sillekkin kivan paikan. Kehykset laitoin sängyn päälle ankka kuvineen. Eilen tein myös havainnon kuinka hyvin vessan ikkunasta näkee sisälle, tonttimme nousee hieman talon toiselta sivulta metsään kalliolle ja siellä seistessäni koiran kanssa pystyin kaunistelematta katselemaan alakerran vessaan, ei sieltä mitään kriittistä näkynyt, muuta kun peilikaappien yläosaa ja sellaista mutta rumasti se sieltä loisti kuitenkin joten eikun verhon ompeluun heti tänä aamuna, siitä kuvia myöhemmin. Verhotankoahan ei tähän hätään löytynyt tietenkään mistään tai olisin voinut sellaisenkin tuunata ohuesta rautaputkesta jota olen joskus käyttänyt muualla verhotankona mutta joku on jemmannut kaikki katkaisuvälineet joten eikun metsään ja oksan metsästykseen. Löysin hienon katajan oksan joka on nyt kuivumassa sekun oli hiukkasen märkä muutaman päivän sateiden jälkeen, joten laitan sitten niitä kuvia kun sekin on tuunattu paikoilleen.
Tyytyväinen siis olen aikaansaannoksiini.Alakerran vessasta puuttuvat vieläkin pyyhekoukut ja kaivellessani muistilokeroitani tiedän että olen sinne ne jo joskus hankkinut ja nyt kun sitä hiukkasen muutenkin tuunailen voisin nekin asennuttaa paikoilleen, josko ukkopaha ne vaikka poraisi seinään kiinni. Grillikatoksesta täytyisi hakea "tekstiilit" ja korit pois,niin ajattelin että voisin ottaa ne korit käyttöön vessaan juurikin sinne hyllylle mikä näkyi rumasti ulos.
Kaippa tämä innostus johtuu siitä että tytsini lähti koulunsa kanssa tänään habitare-messuille eikä huolinut minua mukaansa vaikka bussissa olisi ollut kai paikkoja vapaana.Niuho teini. =(.
Helmikuussa olin heidän luokkansa kanssa tukholmassa sisustusmessuilla ja olihan tuo kokemus sinänsä, miljuuna pientä ideaa jäi muhimaan takaraivoon vaikkei siellä ollutkaan yhtäkään sellaista "kotia" tai tyylisuuntaa edes mistä tykkäisin kaikki oli hirveän modernia ja liian räiskyvää, mutta aina sieltä jotakin jäi mieleen.
 Toivottavasti Iipana viihdyt ja otat äipälle paaaaaljoooon kuvia. =)
1 kommentti:

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3