lauantai 17. syyskuuta 2011

Uusi päivä ja hivelevä tekemättömyys....

... hah niinhän sitä luulis. Pitipä tämä päivä ottaa ihan rennosti, tauti kun ei kait vielä oikein hellittänytkään ja aamusella väsytti ihan niin maan pirusti. Otin siis heräämisen pitemmän kaavan kautta ja notkuilin ja luumuilin sängyssä pitkälle päivään asti. Sitten sieltä kun nousin iski tekemisen puute ja hain ulkokatoksesta kaapin josta piti tulla nuorimmaisen pojan vaatekaappi mutta totesin sen siihen liian pieneksi. Nyt sai "ruma" vitriini olkkarista kyytiä ja laitoin kaapin sen paikalle ja vitriinin tavarat sain mukavasti upotettua ovien taakse piiloon.


Tarkoitus oli hioa kaappia enemmänkin mutta ehkä sitten ensi kesänä. =) tai sitten ei.Ulkona oli ihana ilma mutta eipä sielläkään sitten tullut mitään tehtyä vaikka niin kauheasti piti talvi kuntoon pihaa laitella. Jotenkin saamaton olo ollut tänään."kakaran" kanssa tuli oltua ulkona muutamaankin kertaan, tässä tunnelmia sieltä...                                                               Rollo-Herra 4 kk.
Sitten kokoilin kaapin päälle kaikenmaailman aarteita ja äärettömästi kynttilöitä tietenkin....
Loppuillan sitten polttelenkin takkaa ja tuunailen sitä kruunua mikä ei ole sitten ollenkaan niin helppo nakki kun äkkiseltään luulisi..liekö liian paksua lankaa XD...vai ihan oikeesti vaikea juttu...

2 kommenttia:

  1. Ihana kaappi sieltä paljastui, kun klikkasin kuvan isommaksi! Kivasti kulutettu :P

    VastaaPoista
  2. Kaunis on kaappi! :)

    Joo, se voi olla että sullakin on liian paksua lankaa :DDD mutta jos kärsivällisyyttä löytyy, luulisi onnistuvan! :)

    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3