sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Se on syssy ny...

Ohhoh mihin kesä meni ????
Koko viikonloppu on menty kun aropuput eestaas ja taasees.
Eilen olin nokialla jollain radalla katsomassa mopoilua vähän niinku laidasta laitaan... ja jossain vaiheessa käväisi mielessä että oonks mää ihan oikeesti näin hullu. Siel oli aivan sairaan kylmä siis oikeesti KYLMÄ. Paikan päälle mentiin tietty mopoilla ja takaskin tultiin ja kotio päästyäni olin jo niin turta että makasin koko illan peiton alla sohvalla ja kattelin vaan telsua. Takassa oli tulet ja kynttilöitä siellä sun täällä tietenkin ja apinatkin kerrankin suht iisisti joten ihan leppoisa ilta. Vaihtoehtoina olis ollu tallibileitä monella tallilla ja olis nähny tuttuja ja tuntemattomia laidasta laitaan mutta kun ei niin ei. Tänä aamuna kroppa kyllä kiitti, ei ollu rapulia ei. =) Pikkasen harmittaa siinä mielessä että ajokauden päättäjäisissä  olis nähny monia sellaisia tuttuja mitä ei juur muualla näe, mutta mutta hyvä näin.
viikko on taas paiskittu töitä enemmän tai vähemmän kiiruulla ja eipä ole ollut inspistäkään tehdä/tuunailla mitään paitsi yhden puutarjottimen maalailin valkoiseksi ja nyt se odottaa tekstiä, jospa jonkun siihen keksisi.
Tänään siskon kanssa tehtiin saippua tavara tilaus...
 on jo kummankin mielessä pitkään kytenyt ajatus josko tekis saippuaa ihan ite. Asiaan tutustuessamme olimme valmiin massan kannalla kummatkin... ei tee mieli mitään lipeä sotkuja kokeilla. Ens viikonloppuna sitten varmaankin teemme siis saippuoita... sinisiä, vihreitä,punaisia ja keltaisia ja kaikkea siltä väliltä, hajujakin on monia siis tuoksuja =).
Muutaman sipulin istutin kukkapenkkiin, enemmänkin olis voinu mutta pimeys yllätti eikä tuolla ulkona nää enään mitään.
Saamaton olo kerta kaikkiaan... punkun puutetta tai siis minun kohdallani ilmiselvää skumpan puutetta... HIHIH... ehkä sitten joskus taas jaksaa hiveleviä rapuliaamujakin . Nyt ei ollut se fiilis.
Täällä joku ilmiselvästi lämmittää saunaa.... Täytyypi sitten poitsun tukka leikata ennen sitä... saa taas jokun ajan kuluttua suloisia koulukuvia sitten ihastella ja ois tarkoitus että näkyy pojasta muutakin kun tumma pehko hartioitten välistä. Se on siis Mirahin louhimon vuoro nyt... Kiitos ja kumarrus taas tästä tylsästä postauksesta. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3