perjantai 16. syyskuuta 2011

Per per perjantai..

Ihanaa on perjantai ja koko vapaa viikonloppu edessä.
Eilen sain rutkasti aikaan, lopussa kuvia kaikesta hassusta mitä tuunailin, sitä vessaa ja keittiötäkin hiukan uudistin.Wc sai verhon ja "paperipöntön" johon tein pussukan missä rullat on kauniimmin ulottuvilla kun paketissa nurkassa. Kori on viimekesän ale-ostoja kodin 1,sestä ja lojunut terassilla villtikoppana joita kukaan ei käyttänyt,liekö syy lämpimän kesän. Verhotanko on naruilla yhteen sidottu pajunoksa nippu, se katajan oksa ei toiminut. =)
Pesin ikkunat ja vaihdoin 2 vuotta palvelleet punaiset retro-omppu verhot pois ja ompelin uudet joihin sain idiksen Riviera Maisonin sivuilta, viikonloppuna ajattelin uusia erkkerissä olevan "evakkosohvan" patjan päällisen sekä uudet tyynynpäälliset ihan vaan sen takia kun keittiössäkin on uudet verhot, erkkeri on kuitenkin keittiön vieressä ruokailutilan yhteydessä ja olis kiva jos ne olis yhtenäisen näköiset.
Olin työreissulla tänään Riihimäellä ja takaisin tullessa poikkesin ideaparkissa työkamujen kanssa syömässä. kävin myös Sinellissä ja ostin paksua alumiini lankaa josta ajattelin tuunailla sellaisen kruunun, tuskin saan yhtä suloista aikaiseksi kun Jasminen "eskarilaisen" tekemä joka oli YYBER suloinen =) mutta yritän ainakin jonkinlaisen kyhätä. Saas nähdä. Tähän iltaan ei varmaankaan mahdu muutakun imurointi ja lattioiden pesu ja villasukkailua ja vanilja kynttilöitä. Jos huomenna sitten jotakin sais aikaiseksi. Tzäääää koiruliini on tykästynyt käytettyihin suodatin pusseihin ja rakastaa levitellä niitä ympäriämpäri kämppää aina kun selkänsä kääntää. Niitä sitten täällä tunnin välein siivoilen varmaankin huomennakin, ellen keksi jotakin jippoa roskakaapin oveen ettei se avaudu kuonon tuuppauksella. On ihanaa olla koiranpennun äityliini hohhohohoijaa.
Ja tervetuloa uudet lukijani, ihanaa jos viihdytte. =)
 Mutta nyt ne tuunailukuvat olkaatten hyvät;1 kommentti:

  1. Kivat tuunailut! :) Varsinkin noi tähtiverhot!
    Joo, hehe, kannattaa vaan varoa ettei rautalanka ole liiiian paksua, meilläkin isäntä syytti epäonnistumisessaan vain tätä rautalankaa. Meinaa kuulema ostaa pari milliä ohuempaa ja tehdä täydellisen kruunun :DDD

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3