maanantai 19. syyskuuta 2011

Kylmää ja märkää

Voi hitsi ompas mulla aina surkeen kuuloisia otsikoita. Väsymystä ja ikävää, kylmää ja märkää ja blaa blaa.
No oikeesti oon palellut koko päivän. Töissä ei varmaankaan ollut lämmöt päällä ainakin patterit oli kylmänä vielä ja jos ne huomenna ovatkin lämpiämässä niin ei se tiili colosseumi lämpene ennen ens viikkoa. =(
Nyt polttelen vaan kynttilöitä ja takkaa ja villasukkailen =) se on ainakin ihanaa.Ulkona myrskyää oikein kunnolla, sade piiskaa ikkunoihin ja tuulee lujaa. Ihanaa, syysmyrskyt on aina jotenkin kauniita, josko mielialaa laskevia.

 Sain sen "kruununkin" valmiiksi jo eilen illalla mutta empä ole jaksanut sitä kuvailla ja nyt kun sain kuvattua tuntuu ettei kuvat suostu menemään koneelle. Menihän ne vihdosta viimein. Vaikka eipä tuosta nyt juuri voi kuvattavaksi olla, heh on se vaan niin kamala, mutta toisaalta ensimmäiseksi tekeleeksi ihan ok, ukkopahankin mielestä se oli -ihan okei, joka oli perfektionistiltä aika suuri kommentti, joten kai se on ihan jees siihen nähden. Lipaston päällä se nyt saa lepäillä ihan rauhassa.

Heh tietotekniikka helpottaa elämää ja kasvattaa kärsivällisyyttä. Enempää en sitten laitakkaan koska näidenkin lisääminen sai 100 harmaata hiusta kasvamaan päähäni ja loputkin hermot paukkumaan. =)

Olin eilen peräkonttikirppiksellä keskustorilla ja siellä oli sitten väkee enemmän kun laki sallii. Ilmahan oli kyllä ihana ei sillä mutta ihan liikaa ihmisiä oli tehdäkseni kunnon löytöjä. Totesin myös sillä reissulla että ompahan ihmiset röyhkeitä ja  ilkeitä toisilleen ja kyynärpää taktiikka olisi toiminut mutta eipä maksanut vaivaa.
Jotakin sentään löysin. Kruunun alla olevan pitsiliinan joka on juurikin kuin tehty ruokapöytääni johon on tosi vaikea löytää kaitaliinaa koska pöytä on 3,20 m pitkä ja kaikki liinat näyttävät siinä nysiltä,ja muutenkin löysin  pieniä reunapitsejä monta metriä. Niistä sitten voi kehitellä jotakin kunhan inspis iskee. Löysin myös vanhoja limupulloja , niistä sitten kuvia kun tämä rakkine suostuu toimimaan paremmin. Kaikinpuolin hyvä fiilis jäi, vaikka ihmiset siellä olivatkin törttöjä. Asiakkaat lähinnä, muutaman myyjän kanssa jäin jutulle ja  he olivat mukavia.
Nautitaan nyt näistäkin ilmoista ja villasukkaillaan ja poltellaan kynttilöitä.

2 kommenttia:

  1. Hei,kiitos visiitistä blogissani. Ihanan näköinen blogi sulla, tulen lueskelemaan paremmalla ajalla, kirjauduin lukijaksi ja tervetuloa myös romulyyliin..Hyvää syksyn jatkoa!!

    VastaaPoista
  2. No sullahan tuli paljon parempi tekele :D pitääkin näyttää tää isännälle jos se sais puhtia tehdä uuden :DD

    Kivaa Tiistaita!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3