perjantai 30. syyskuuta 2011

Kristalleja ja risupalloja. Roikkulyhtyjä ja kirjatelineitä...

...saippuamuottien metsästystä ja pöytälampun hakua,heräteostoksia ja kirppuilua niistä oli tämä viikko tehty.
Olen siis saikulla ollut nyt loppuviikon kun ei tauti vaan talttunutkaan vaan alkoi korventamaan tuota torvea mikä lie joka tuossa keskellä kulkee.
Ihan vaan piti lääkekuurini uusia mutta kappas kippas saikkuahan sieltä tuli.
Nooh tässä sairastaessahan oli sitten aikaa tuunailla yhtä ja toista... ihq ystis joka omaa jotakin telepaattisia ominaisuuksia soitti keskiviikkona ja kysyi mukaansa ikeaan, noo sinne siis. Piti hakemani vain servettejä ja kynttilöitä. Mukaan jäi pöytälamppu, matto olkkariin sekä uudet verhot olkkariin siis ja erkkeriin. Ja juu u ostin myös niitä kynttilöitä ja servettejä ihme sinänsä että siinä huumassa muistin nekin.
Kirpulta löysin sitten muutaman tyynynpäällisen ja keittiöön kirjatelineen mitä olen pitkään miettinyt ja nyt kun halavalla löysin niin Sulohan sieltä kuvioihin astui ja ostettavahan se oli. Muutaman pöytätabletinkin ja kaitaliinankin sekä kehyksiä ja tuikkulyhtyjä ja ja ja ja....  siis yhtä ja toista.
Alkuviikosta luin jonkun ja jostain postauksen oksasta joka roikkuu katosta, no meillä on ollut sellainen jo viime syksystä. Jouluna siinä roikkui joulupalloja ja siskon tekemiä palluroita, kesän se olikin ihan vaan oksana ja nyt laitoin siihen tällästä.

                                        Siinä on harmaaksi maalattuja risupalloja ja "kristalleja".
Niin ja siihen kirjatelineeseen sitten. Se löysi paikkansa lihatukin päältä keittiöstä. Allansa se tarjoitin jonka viimeviikolla maalailin (joka on vieläkin ilman tekstejä) ja ystikseltä saamani enkeli jonka pitäisi vartioida chilien kasvua mutta chilit on jo punaisia pötkylöitä eivätkä tarvitse enään jatkuvaa vartiointia sekä pläkki-astia ja kukka... oonkohan määkin ny hölmö näättehän te nyt itekkin mitä siinä on, ei kai sitä kertoo olis tarvinnu =) nooh tulipahan rivejä tähänkin ja nyt siis se kuva....

                                Lemonade laatikossa on ne pullot jotka löysin sieltä peräkonttikirppikseltä.

Nyt haluaisin teiltä armaat lukijani kommentit onko erkkeri liian kylmän näköinen vai näyttääkö se hyvältä näin????????
Kertokaas ny sitten rehellisesti. Evakko-sohvan sotkut jätin tarkoituksella kuvaamatta mutta kaippa te näette jotakin ja saatte jonkinlaista kokonaiskuvaa. Siis kommentteja pliis....


Edustalla oleva lamppu on siis ruokapöydän lamppu ja sohva on siis ruokapöydän päässä isolla jalkatilalla varustettuna kuitenkin.

On pakko laittaa vielä yks kuva siitä kuinka ihqraxu koiruliini nauttii kun mami onkin kotona saa olla pihalla aamusta iltaan ja taivastella maailmaa. Rollo-herrahan on siis vasta 4 kk ja itsekseni mietin kuinka s****nan paljon se meinaa vielä kasvaa =)Piupalipaupali tulipahan taas postailtua oikein olan takaa. Viikonlopuks on luvattu ihanaa ilmaa joten ei kun paihahommien kimppuun .....

1 kommentti:

  1. Ei tuo minu mielestäni ole kylmän näköinen laisinkaan :) Verhot ovat todella kauniit ja aikamoiset lyhdytkin sulla siellä näkyisi olevan tunnelma valaistusta tuomaan! ;)

    Puuhakasta viikonloppua ja toki siis ensin tautien parantelua! :)

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3