maanantai 15. elokuuta 2011

Opettelua.

Opettelua, opettelua aina kaikki uusi vaatii opettelua. Toivotaan että tästäkin jotakin tulisi, Ihanainen tytsini  koittaa epätoivoisesti auttaa minua, hermojensa kustannuksella. Reppana.
On iltapalan aika ja kaikki pörrää ympärillä, enkä saanut tietoja minusta kohtaa ainakaan nyt muokattua, ehkä sitten huomenna kuulemma, omituista minulle että suostuisin jotakin odottamaan.
Kaikenhan pitäisi tapahtua jo silloin kun edes erehdyn jotakin ajattelemaan.
Kärsimätönkö? E-hen mutta halukas toimimaan nopeasti.
Tahtoisin kertoa teille heti ja kaiken ja pitkälti tarinoiden mutta uskon että meillä on yhteistä aikaa vielä tarinoida vaikka kuinka kauan.
Yritän vielä tutustua tähän hommeliin mikäli onnistun tämän kaaoksen keskellä.
Rakas kummityttöni nimitti kotini Syrjälandiaksi johtuen täällä aina vallitsevasta ilmapiiristä. Meillä on siis suuri perhe , suuressa kodissa, suurilla tunteilla varustettuna.
Perheeseeni kuuluu minä ( vm-74) tietenkin, ukkopaha (vm-67), lapset: tytöt (vm-94 ja -05) 17 ja 6 v, pojat;(vm-96 ja -01) 15 ja 10 v. Sekä toukokuussa (2011) syntynyt Rollo seropi-koiruliini, Valma-vahtikani sekä vanha ja arvokas siperiankissa herra Mozart 8 v.
Asumme Kangasalla isossa talossa katuvalottoman metsätien alkupäässä johon muutimme 2 vuotta sitten ahtaasta kerrostalo asunnosta joten olemme onnellisia neliöistä.
Rakentelemme puutarhaa ja pihapiiriä muutenkin, pitkällä tähtäimellä ja ei niinkään tarkalla prioriteetillä vaan rakkaudella ja kaikenmoista uutta kokeillen.
Harrastan korujen väkertelyä, tiffany lasitöitä, käsitöitä sekä ukkopahani mopon tarakalla istumista.

Aloitan aina innolla kaikkea uutta, suurin osa lopahtaa hetken kuluttua mutta muutama mukava harrastus on jäänyt kytemään. Josko tästäkin sitten kehkeytyisi vuosia kestävä projekti, saas nähdä.

kuvat by-iipa-

1 kommentti:

  1. Tulin kurkkailemaan blogiasi ja lukijaksi jäin :) Uusia postauksia odotellen! :)))

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3