sunnuntai 21. elokuuta 2011

Hirsi suunnittelua.

Sunnuntain hivelevä tyhjänpäiväisyys, eli ei mitään tähdellistä tekemistä.
Ideoita ois uusiin koruihin ja "tilauksia" lasitöihinkin, muutama ystis on pyytänyt tekemään yhtä ja toista. Muunmuassa lohikäärmettä ja keijua...AAAAAARRRRGGGHHHHH saispas nyt vaan aloituslangasta kiinni niin loppu sujuis ihan kuin itestään.
Pihalla odottais muutama vanhan hirsiseinän pätkä ja ne nyt polttelis sielun sopukoissa mitä niistä kehittelis.
Mieleni tekisi tehdä "isolta pihalta" alapihalle menevät portaat ruokkoamattomaan rinteeseen mutta täytyis oikeesti se roukkous tehä ensin =(. Siinä kasvaa vattua ja horsmaa ja horsmaa ja vattua, eikä maakaan ole edes tasainen eli täytemaatakin tarvitsisin about miljuunalitraa ja suodatinkangasta ja  ja ja ja ja sitä tarmoa suorittaa nämä toimenpiteet.Ehkä sitten ensikesänä, mutta ne hirret ?????? ne olis ihania käsiteltyinä sisälläkin mutta ne on aika lyhyitä pätkiä ei niistä saa mitään parruja kattoonkaan tai muuta, noihin ulkoportaisiin mietin niitä mutta ukkopaha sanoi että mielummin ratapölkkyjä... TZÄÄÄÄ mistääs mä nyt niitä sitten tempasen...Hirret täytyisi kuulemma käsitellä jotenkin ennen.. no joo tiesin mutta pöh se vie aikaa ja en vaan malttais taas keskittyä mihinkään tommoseen vaan laittasin ne sinne ja sillä sipuli kestää mitä kestää... tosi kauaskantoinen ajatus hmmm...istuttaisin sinne kääpiö vuorimäntyä ja sellasta  maanpeitekasvia jonka nimeä en ikinä muista mutta sitä on pinkkinä ja valkoisena. Näen sen silmissäni millainen se olisi, en koskaan tee mitään papperille ja ukkopaha aina moittii ettei voi ymmärtää kun selitän että teet vaan näin ja näin ja sitten noin ja noin... onneksi se on aina selittämällä ymmärtänyt ja isoimmilta selkkauksilta on vältytty, joskus olen joutunut jonkun kiven siirrättämään uudelleen.

Heh meillä on aikas kivi voittoinen piha ja lisää haluaisin.....tässä joitakin aikaansaannoksiani viime kesältä "vatkaamon" takainen kivirinne on tässä kuvassa rutkasti kesken ja paraati portaiden ympäristökin on tässä loppusilausta vaille.Mutta ylpeänä saan sanoa että jokaisen kiven olen omin pikku kätösin sinne laittanut ja asetellut. Nyt jo nämäkin ovat valmiita ja uusia haasteita kaipailisin. Grillikatoskin tarvitsisi grillin, nyt se on muuten valmis ja kulkee nimellä terapiakatos =). Aikas rankasti minua epäiltiin kun sanoin että haluan sinne pinkki valkoisen sisustuksen mutta nyt kun se siellä on kaikki ovat kehuneet, en tiedä johtuuko siitä etteivät uskalla sanoa muutakaan vai ovatko oikeasti sitä mieltä.
Tässä muutama tunnelma kuva sieltäkin...

...mutta ne hirret ????? Noooh ehkä sitten joskus 1000 vuoden päästä keksin niille jotain.... ukkopaha vaan tuppaa vinkumaan kun ne on keskellä pihaa leväällään... josko lähtisi koiruliinin kanssa lenkille miettimään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 ihastuin kommenteista ja puumerkeistänne, kiitos niistä <3